Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Η 4η εθελοντική Αιμοδοσία του Συνδέσμου Νέων
Με επιτυχία στέφθηκε η 4η κατά σειρά Εθελοντική Αιμοδοσία που έλαβε χώρα την Κυριακή 10-23/1/2011 στον Μητροπολιτικό Ι. Ν. Αγ. Αθανασίου, της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υπό την αιγίδα του Νεανικού Ορθοδόξου Συνδέσμου.
Ο συνολικός αριθμός αυτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου για προσφορά αίματος ξεπέρασε τους 70, με μεγάλο ποσοστό νέων και γυναικών. Ο τελικός αριθμός φιαλών που συλλέχτηκαν ήταν 55, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Οι ανάγκες και τα έκτακτα περιστατικά που καλύπτει η Τράπεζα Αιμοδοσίας του Συνδέσμου είναι πάμπολλα με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη παροχή 10 φιαλών μέσα σε επτά μέρες και μόνο!

Η όλη προσπάθεια είναι:
 
  • Εθελοντική, δεν αμείβεται εδώ στη γη αλλά στον Ουρανό.
  • Ανεκτίμητη, διότι το αίμα δεν παρασκευάζεται σε κανένα εργαστήριο.
  • Μία κατεξοχήν πράξη φιλανθρωπίας και η ύψιστη μορφή ελεημοσύνης κατά μίμησην του Πρώτου Αιμοδότη, του Κυρίου και Σωτήρος μας Ιησού Χριστού.
  • Μία ανώδυνη διαδικασία διάρκειας μόλις 10 λεπτών.
  • Μια μικρή απόδειξη αγάπης προς τον πλησίον μας και ελάχιστη ένδειξη ότι είμαστε χριστιανοί και μάλιστα Γνήσιοι όχι μόνο στα λόγια.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσους κοπίασαν για την άψογη, από κάθε άποψη, διοργάνωση και αυτής της αιμοδοσίας και φρόντισαν για τις συνεχείς ανακοινώσεις στα εκκλησιάσματα, την προηγηθείσα εκστρατεία  προσωπικής επικοινωνίας και ενημερώσεως όλων των αιμοδοτών δι’ επιστολής και τηλεφωνημάτων,  την αφιλοκερδή σχεδίαση και εκτύπωση της αφίσας και την προετοιμασία του πλούσιου πρωινού κεράσματος.

Η επόμενη συνάντηση αγάπης και προσφοράς είναι την Κυριακή 19 Ιουνίου 2011.

Όλοι όσοι από εμάς είμαστε υγιείς, έχουμε αυτήν την ηθική υποχρέωση. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου